Božični koncert vseh višnjanskih zborov

Kot že nekaj let doslej je božični čas tudi letos polepšal koncert treh višnjanskih pevskih zborov. Koncert je bil 30. 12. 2012 v farni cerkvi Sv. Tilna. Čeprav je od božiča takrat minilo že nekaj dni, se je občinstvo vseeno lahko preselilo nazaj v božični večer.

Mešani cerkveni pevski zbor pod vodstvom Milana Jevnikarja se je predstavil z desetimi zahtevnejšimi skladbami, nekaj so jih izvedli a capella, pri ostalih pa jih je na orglah spremljal Robert Kohek. Nastopil je tudi Mladinski pevski zbor pod vodstvom Maje Škufca, ki pa je koncertu dodal predvsem pridih mladostne razigranosti. S sproščenostjo in nasmehom so slednjega privabili tudi na lica poslušalcev. Svoj košček pevskega mozaika pa so z ubranim petjem dodali tudi Višnjanski fantje.

Pevci so veseli, da so lahko ostalim ljudem s pesmijo  zaželeli le najlepše v prihajajočem letu. Pravijo, da kdor poje, zlo ne misli. Ta rek je višnjanskim pevcem zelo blizu, zato ga skušajo po najboljših močeh posredovati tudi ostalim in vsem želijo, da bi jim ravno pesem v letu 2013 čim večkrat privabila nasmeh na obraz.

Božični koncert vseh višnjanskih zborov